Nu știu vouă, mie întotdeauna mi-a plăcut Shakespeare. Ca și adaptările, mai mult sau mai puțin libere, după piesele lui. Cui nu i-a plăcut Romeo & Juliet a lui Luhrman sau Zefirelli sau Shakespeare in love?
Când am aflat că vine serialul Will pe TNT și la noi (văzusem trailerul în Franța), m-am bucurat – deja îmi imaginam cum o să fac seri “williamistice” cu prietenii, castroane pline de căpșuni și o mulțime de gin tonic cu gheața.
Deci începând cu seara asta vom putea să ne bucurăm de zece episoade într-o versiune contemporană despre tânărul William Shakespeare (interpretat de Laurie Davidson) și începuturile lui ca artist în Londra din 1700, subliniate de un soundtrack suprinzator de plăcut.

Iar ca să ne punem în mood-ul potrivit pentru așa o seară, un mic preview pe care am avut plăcerea să-l primesc al shootingului foarte creativ organizat de vedetele din România ca Alex Bogdan, Diana Cavallioti, Iulia Verdeș, Olivia Nită, Nicholas Catianis Jr, Aureliu Surulescu, artiști ai scenei muzicale autohtone Irina Rimes, Liviu Teodorescu, Marian Vasilescu, matinalii Gianina Corondan și Radu Buzăianu sau Diana Enciu, Alina Tănasă sau draga de Noemi Meilman. Cu citate din opera domnului Will, vă rog.

Serile de joi, sunt sigură, nu vor mai avea același gust începând de azi :-)

Serialul “Will” de la ora 22:00, la TNT

Alex Bogdan

Alina Tanasa & Diana Enciu

Aureliu Surulescu

Cristian Simonca

Diana Cavallioti

Gianina Corondan

Irina Rimes

Iulia Verdes

Liviu Teodorescu

Marian Vasilescu

Nicholas Catianis Jr

Noemi Meilman

Olivia Nita

Radu Buzaianu