A început numărătoarea inversă pentru cea de-a treia ediție a evenimentului Diploma, frumosul proiect semnat The Institute și dedicat absolvenților de facultăți creative. Cum este vorba de subiecte care îmi sunt dragi și o echipă care face lucruri minunate, anul acesta mă bucură mult să am onoarea să le fiu alături ca partener media.

Dacă îți place arta și creativitatea, notează-ți în agendă de pe acum perioada între 21 și 30 octombrie la Palatul Știrbei (Calea Victoriei 107) să poți vedea cele mai bune lucrări studențești din 2016 în peste 20 de domenii creative cât și o selecție specială de proiecții de film, spectacole de teatru sau muzică clasică.

Iar pentru cei interesați să știe cat mai multe în domeniile de design, arhitectură, modă și numai, de anul acesta Diploma propune o serie de workshop-uri și conferințe unde poți învăța direct de la oamenii cheie în domeniu despre the do’s and the dont’s. Că este vorba de fashion, tema aleasă pentru ediția aceasta, sau subiecte unde este bine să ai părerea unui specialist, vei putea afla idei practice esențiale tuturor celor care sunt la început de drum, că e vorba de comunicare, aspecte financiare sau legale care poate nu sunt tocmai punctele forte ale unui creator.

Rendez-vous pe 21 octombrie, iar mai jos ai detaliile legate de eveniment  http://www.institute.ro/arhitectura/cea-de-a-treia-editie-diploma-va-avea-loc-la-palatul-stirbei-1881.html

Dacă vrei să urmărești evenimentul dar și celelalte proiecte The Institute:

http://www.institute.ro

https://www.facebook.com/Institute.ro

 

 

 

 

afis-diploma-final-print