fun-damage-cut-lightweight-smoking-tree-forest

Motto: Când trăiau în copaci, oamenii erau la înălțime.

Așa cum am învățat de la prietenii din presă, în România este recomandat să faci o postare publică pe FB dacă vrei să se întâmple ceva sau daca vrei să ai un răspuns la o chestiune care te frământă.
Mă pun deci la treaba, din dorința arzătoare de a afla ce naiba v-au făcut dvs personal copacii din București de vă răzbunați așa pe ei în ultima vreme? Sau aveți un plan ingenios ca în povești, și unde tăiați dvs va crește într-o zi cât la alții într-un an?
Am locuit până recent pe strada Tokio, cunosc foarte bine strada Roma pe care ajung săptămânal, iar Cișmigiul îmi este vecin de cand m-am născut – șarmul străzilor și a zonei este tocmai vegetația ei pe care o știm din copilărie.
Într-un oraș în care zonele verzi sunt o necesitate, de ce vă luptați aiurea să le distrugeți? Și pentru cine o faceți ?

Dacă aveți nevoie de bușteni de iulie pentru unul din șemineurile locuințelor dvs cred că există alte mijloace și sigur firme capabile să vă satisfacă așa o poftă, chiar apărută în plină vară.
Poate ați încercat să dați un nou sens cuvântului «a avea grijă de spațiile urbane verzi », care în subtilitatea sa cvasi totală, îmi scăpa atât mie cât și tuturor celor care sunt șocați de energia și logica cu care toaletați și vă ocupați de București.

Nu îmi dau seama ce poate să vă oprească din planul dvs secerător și fulgerător, pentru că la ora aceasta ați primit destule scrisori și mesaje, mai private sau nu.
Bunica mea spunea « dacă mai mulți îți spun că ești beat, du-te si te culcă », așa că în ciuda faptului că este sâmbătă și poate nu vă uitați pe FB, dacă nu ne ascultați, măcar să ne auziți în numele funcției publice pe care o ocupați.

Nu sunt om politic să vă spun ce este mai bine de făcut, nu sunt nici măcar genul care să dau lecții, dar dacă obiectivul dvs este să vă puneți record tot Bucureștiul în cap și nu numai, vă felicit! Ați început în forță și sigur veți reuși cu brio!

Cu stimă,
O cetățeancă

Credit photos: https://w-dog.net, http://www.coollikepie.com

9167373_orig