O dată cu toamna vine pofta de schimbări și rezoluții, motivată de energia bună strânsă peste vară. Cine nu și-a jurat deja că «din septembrie încep să fac serios sport și să mă țin de hotărârea mea», mai are încă timp să facă planuri.

Am descoperit săptămâna trecută Adidas Runners, după ce o invitație misterioasă îmi cerea să ajung seara la un eveniment în parcul Herăstrău îmbrăcată de alergare. Așa am întâlnit la cafeneaua Tête-à-Tête într-o ambianță de zile mari, o comunitate entuziastă, deschisă pasionaților de alergare. Lansată până acum în câteva orașe cheie din lume, Adidas Runners și-a propus să sprijine și să aducă împreună iubitorii sportului printr-o activitate urbană amuzantă.
Pornind de la deviza «alerg intens, mă antrenez pe măsură», membrii acestui grup vor avea parte, pentru a-și atinge obiectivele personale, de programe personalizate create cu ajutorul unor coach recunoscuți. Specialiști în alergare și nutriție sau medici sportivi, o echipă dedicată de antrenori va însoți pe cei și cele dornice de a alerga într-o formulă nouă, susținută de echipa Adidas Runners și a comunității de alergare din București.

Platforma hub-ului digital global Adidas Runner va permite nu numai o evidență a performanțelor fiecăruia prin intermediul aplicației adidas train & run app și Runtastic, dar și participarea la evenimentele locale și internaționale rezervate exclusiv membrilor și implicit o conectare fanilor din diversele colțuri ale lumii.

În fiecare joi la ora 19:00, cei pasionații se întâlnesc să alerge împreună la cafeneaua Tête-à-Tête din parcul Herăstrău.

Pentru experiența bucureșteană au fost aleși căpitani Anca Bucur (cycling și fitness) și Alexandru Corneschi, atlet al Federației Române de Atletism și medaliat cu aur la semi-maratonul internațional din 2016 din Viena.

Detalii: http://adidas.com/adidasrunners

Manifesto Adidas Runners

Acesta nu este doar alt club de sport.
Este barul tău preferat, întâlnirea pe care ai așteptat-o de săptămâni întregi.
Este grupul tău de prieteni care te motivează să continui și să rămâi în top.
Nu este vorba doar despre a alerga.
Este vorba de a te îmbunătăți.
Este ceea ce ai căutat.
Ca masajul care doare și ajută în același timp.
Ca genunchii șubrezi pe care nu i-ai mai simțit astfel de mult.
Ca durerea care începe să-ți placă.
Ca petrecerea binemeritată – la care ești pe lista invitaților.
Acesta este primul pas pentru a îți crea povestea de succes.
Poți reuși.
Iar noi te vom ajuta.
Este un fel de distracție luată în serios.
ESTE ADIDAS RUNNERS.

 

adidas Runners alergare din 6 septembrie 2017

adidas Runners Bucharest_1

adidas Runners Bucharest_2

adidas Runnners Bucharest_4